27.09.2021

Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Kızlar Finali İl Müftülüğümüzde Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen ve İl Müftülüğümüzce organize edilen Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Kızlar Finali İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide AKBULUT ‘un katılımıyla gerçekleştirilen yarışma İl Müftümüz Seyfullah ÇAKIR’ın açılış konuşmaları ve Daire Başkanımız Sedide AKBULUT’un selamlama konuşmaları ile başladı. Ülkemizin 7 bölgesinden öğrencinin katılımıyla düzenlenen yarışmada, Kocaeli Gebze Tülin Yıldırım Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Ayşenur AKBABA birinci, Ankara Yenimahalle Nizamiye Camii Hafize Katırcı Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Nur Sena SEBAT ikinci, Kahramanmaraş Onikişubat Şerife Yaşar Gölcü Kız Kur’an Öğrencisi Sefa ŞAFAK üçüncü oldu. Yarışma öğrencilere ödül takdimi ile son buldu.