20.09.2022

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır, Kur'an Kursları 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının açılışına Asarcık ilçemizde katıldı. Asarcık Yatılı Kız Kursu'nda Kaymakam Sayın Fatma Gül Nayman'ın katılımıyla hafızlık eğitimi alan öğrenciler, 4-6 yaş grubu minikler ve velileri ile gerçekleştirilen program İlçe Müftüsü Faruk Ana' nın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından İl Müftümüz; Kur'an Kursu eğitiminin önemi ve gençlerin değerleriyle yetiştirilmesinin öneminden bahsederken, öğrenciler ve velilere özverili yaklaşımları için teşekkür etti. Kaymakam Nayman ise, yeni dönemin hayırlı olması dileğiyle öğrenciler ve hocalarına başarılar diledi.

Program sonunda Kaymakam Fatmagül Nayman ve İl Müftümüz Seyfullah Çakır, yapım aşamasının sonuna gelinen ve yakın tarihlerde açılışı planlanan Asarcık Yatılı Kur'an Kursu binasında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.