27.11.2022

Canik Müftülüğü Gençlik Merkezimiz Hizmete Açıldı.

Canik Müftülüğü Gençlik Merkezimiz hizmete açıldı.

Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, İl Müftümüz Seyfullah Çakır, protokol üyeleri, vatandaşlarımız ve gençlerimizin katılımıyla, Canik Pınarbaşı Yatılı Kız Kur’an Kursu binasında hizmete sunulan Canik Diyanet Kız Gençlik Merkezi’ mizin açılışı gerçekleştirildi.
İl Müftümüzün açılış konuşmalarının ardından konuşan Valimiz, gençlerimizi pozitif bilimlerle iyi bir şekilde yetiştirirken, aynı zamanda manevi değerlerle de donatmaya gayret gösterdiklerini belirterek, dini, milli ve ahlaki değerlerle yetişip, ülkesine ve milletine faydalı insanlar olmalarına önemli katkılar sunacağına inandıkları Diyanet Gençlik Merkezlerinin sayısını artırmaya gayret gösterdiklerini ifade ederken, ilimizdeki 13. Diyanet Gençlik Merkezi ve ilk Diyanet Kız Gençlik Merkezi olma özelliği taşıyan bu güzel hizmeti açıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Nitelikli bir gençlik yetiştirilmesine vesile olması temennisiyle Diyanet Kız Gençlik Merkezi’nin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını dileyen Sayın Valimiz, manevi eğitimin yanı sıra sanat, spor ve bilim alanlarında da eğitimlerin verileceği merkezin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.