30.11.2023

“Liseler Arası Naat Okuma Yarışması” düzenlendi.

Samsun İl Müftülüğü Konferans Salonunda “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında Peygamberimizi tanıtmak ve sevdirmek, Naat türü eserleri tanıtmak, amacıyla “Liseler Arası Naat Okuma Yarışması” düzenlendi.

İl Müfümüz Seyfullah Çakır' ın başkanlığında, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gazi Şahin, İl Gençlik Koordinatörlerimiz Uzman Vaiz Ahmet Cevdet Yediyıldız ve Vaiz Suzan Doğan' ın yer aldığı komisyon, öğrencilerin naat okuyuşunu değerlendirdi.

Komisyon üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi Tuanna Aktaş birinci, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emirhan Kaya ikinci, Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yasemin Ulukan üçüncü oldu.

Yarışma İl Müftümüzün öğrencilere ödül takdimi ile son buldu.