04.12.2023

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İl Müftülüğü olarak Atakum Diyanet Gençlik Merkezinde düzenlediğimiz Braille Alfabesi Temel Eğitim kursunun açılışına katıldı.

Kur'an Kurslarında öğretici olarak görev yapan personelimizden oluşan kursiyerlerle yaptığı hasbihalde İl Müftümüz, gönüllü olarak bu kursa katılım sağladıkları için kendilerine şükranlarını iletirken, görme engelli bireylerin hayatlarına ışık tutacak bu eğitim imkânı kendilerine verildiği için kursiyerler de İl Müftümüze teşekkür etti.

#3aralıkdünyaengellilergünü