04.12.2023

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İl Müftümüz Seyfullah Çakır, engelli personelimiz ile biraraya geldi.

Personelini misafir eden müftümüz onlarla sohbetinde; “Hepimiz zincirin birer halkalarıyız. Din-i mübin-i islam'ı dünyaya hakim kılma, İslam'a hizmet etme noktasında hepimizin üzerine düşen hisseler var. Herbirimizin yaptığı salih amel güzellikleri tamamlamaya vesile olacak. İnşaallah sabır ve şükür ekseninde ilahi imtihanı birlikte kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Program; personelin beklentileri ve yapılabilecek projelere yönelik tavsiyelerini söylemeleri ve ardından İl Müftümüzün kendilerine hediye takdimi ile son buldu.