20.03.2024

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, şehit aileleri ve gazilere yönelik gerçekleştirilen; iftar yemeğine katılarak şehitlerimiz için duada bulundu.

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır; Valimiz Sayın Orhan Tavlı ve Eşi Ayşe Tavlı Hanımefendi, Samsun Milletvekili Sayın Av. Orhan Kırcalı, Garnizon Komutanı Sayın Gazi Tümgeneral Davut Ala, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Nihat Soğuk, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri Kılıç ve protokol üyelerinin katılımıyla #18Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, şehit aileleri ve gazilere yönelik gerçekleştirilen; iftar yemeğine katılarak şehitlerimiz için duada bulundu.

#18martçanakkalezaferi🇹🇷