20.03.2024

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İlkadım Müftümüz Ömer Yay ile birlikte, İl Müftülüğü ve İlkadım İlçe Müftülüğümüz organizesinde Engelli Koordinatörlüklerimizin katkılarıyla engelli derneklerine yönelik olarak gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi, Down-Çed, İşitme Engelliler Federasyonu, Körleri Kalkındırma Derneği ile SAMEF yöneticileri ve üyelerinin bulunduğu iftar programında, İlçe Müftümüzün açılış konuşmasının ardından İl Müftümüz konuşma yaparak yemek sonrası davetlilerle hasbihal etti.

Mavi Işık Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftara çok sayıda engelli vatandaş katıldı.