03.05.2024

İl Müftülüğümüzde “2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında kadın din görevlilerine yönelik "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" düzenlendi.

Komisyon üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, yarışmanın birincileri Hafızlık kategorisinde Canik Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kur'an Kursu Öğreticisi Büşra Mutlu olurken, Kur'an-ı Kerim' i Güzel Okuma kategorisinde ise Vezirköprü Ayşehanım Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Betül Eşmeci oldu.

Dereceye giren yarışmacılara İl Müftümüz ve komisyon üyeleri tarafından ödülleri takdim edilirken İl Müftümüz dereceye giren yarışmacıları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bugün birinci olarak bölge finalinde ilimizi temsil edecak olan hocalarımıza başarılar dileriz.

#camilervedingörevlilerihaftası