28.11.2018

Çocuk Evleri hadis Yarışması Finali

Samsun il müftülüğü Mevlidi Nebi haftasında Aile çalışma ve sosyal Hizmetler bünyesinde çocuk evlerinde kalan çocuklarla buluştu....
             Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından organize edilen etkinlikte sabah 100 çocuğumuzla kahvaltı yapıldı.
Ardından 40 hadisi ezberleme yarışması gerçekleştirildi. Ön elemelere 74 çocuğumuzun katıldığı yarışmada bütün hadisleri ezbere bilen 17'si finale kaldı ve aralarından ilk üç tesbit edildi.Heyecanları , neseleri gözlerinden okunan çocukların sesleri müftülük koridorlarında yankılanırken onlarla birlikte olmanın zevkini yaşadık.
Açılış konuşmasını il müftü yrd.Vedat Başsan' ın ve açsp il müdür yrd. Necmettin Aygün'ün yaptığı yarışma sonuçlarını il müftü yrd.ve jüri komisyon bşk. Özlem Kalyoncu şirin açıkladı. Finalistlere ve yarışmaya katılan bütün çocuklara hediye çekleri takdim edildi.