03.01.2019

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve Samsun İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinesinde uygulanan “'Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Din Görevlilerinin Katkısının Sağlanması” projesi il genelinde uygulandı. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından “Ailenin korunması ve güçlendirilmesi eğitici eğitimi” semineri verilmiş olan personelimizin proje kapsamında yapmış olduğu alan seminerleri ile 3 bin 100 din görevlisine ulaşıldı. 25'er kişilik özel gruplarla 120 oturum gerçekleştirildi. Projemizin kapanış toplantısında basına açıklamalarda bulunan İl Müftümüz Sayın Veysel ÇAKI projede görev alan personellerimize teşekkür belgesi takdim etti.

Projede görev alan eğitimci personelimize ve katılım sağlayan personellerimize teşekkür ediyoruz.