19.07.2019

İl Müftülüğünde Veda Programı

İl Müftülüğünde tayin ve emekliye ayrılan personeller için veda programı düzenlendi.

Müftülüğümüzde il müftü yardımcısı olarak görev yapan Alaettin KIRBIYIK Hocamızın Trabzon/Akçaabat İlçe Müftüsü olarak atanması, Personel Şube Müdürü Muzaffer ŞAHİN  hocamızın Gümüşhane İl Müftülüğüne Şube Müdürü  olarak atanması, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Fatih SEKME hocamızın Ordu/Kumru İlçe Müftülüğüne Şef olarak atanması ve Ayniyat Saymanı Kadir AKIN  hocamızın emekliye ayrılması sebebiyle veda programı düzenlendi. Programa İl müftümüz Veysel ÇAKI, il Müftü  Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve daire personeli katıldı. Program sonunda il Müftümüz Veysel ÇAKI kendilerine plaket takdim etti.

Emekliye ayrılan Kadir AKIN hocamıza cenabı allah’tan uzun ömürler, sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.

Alaettin KIRBIYIK, Muzaffer Şahin ve Fatih SEKME  hocalarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.