04.10.2019

SAMSUN’DA CAMİ ENGELLİ BULUŞMASI

Samsun’da Camiler ve Din Görevlileri haftasında cami engelli buluşması yapıldı. Samsun İl Müftülüğü ve İlkadım ilçe müftülüğü işbirliği ile Abdullah Paşa camiinde düzenlenen namaz programına, İl Müftü Yardımcısı Vedat Başsan, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Seyhan ELMACI, il ve ilçe engelli koordinatörleri, engelli derneklerinin bağlı olduğu fedarasyon yönetimleri, çok sayıda üye ve engelli vatandaş katıldı. İl Müftü Yardımcısı Vedat BAŞSAN’ın cemaatle öğle namazı kıldırması ile başlayan program, BAŞSAN’ın “cami ve hayat” konulu konuşmasıyla devam ederken, görme engelli öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve işitme engelli öğrencilerin işaret dili ile çevirisi şeklinde devam etti. Otizmli hafız genç Ozan MEMİŞ’ in Kur’an-ı Kerim tilaveti de katılımcıların beğenisi ve takdiri ile karşılandı. Program dua ile sonlandı.