22.10.2021

"GÖÇ VE ÇOCUK" TEMALI RESİM YARIŞMASI

• Yarışmaya, Türkiye’de ikamet eden 15-20 yaş aralığındaki (01.01.2001-31.12.2006 tarihleri -her ikisi de dahil- arasında doğanlar) haklarında kısıtlılık kararı bulunmayan bütün bireyler katılabilir. Daha önce hakkında kısıtlılık kararı verilmiş olan veya kısıtlılık kararı devam edenler yarışmaya katılamazlar.

• Jüri üyeleri ve bunların birinci derece yakınları yarışmaya katılamaz.

• Her katılımcı sadece 1 resimle yarışmaya katılabilir.

• Resimler, daha önce sergilenmemiş ya da ödül almamış olmalıdır.

• Resimler, 15 Kasım 2021 tarihi mesai bitimine kadar katılımcıların ikamet ettikleri il ya da ilçe müftülüklerine elden, posta veya kargoyla teslim edilecektir.

• Mezkur tarihte ulaştırılmamış resimler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Posta veya kargodan kaynaklı gecikmeler geçerli bir mazeret sayılmayacaktır.

• Katılımcılar, Ek Katılım Formunu doğru bir şekilde doldurarak imzalayacaklar ve ayrı bir kağıt halinde resimlerine iliştireceklerdir. 18 yaşından küçük olan katılımcılar ise ayrıca velileri/vasilerine formda yer alan bölümü mutlaka imzalatacaklardır.

• İl müftülükleri tarafından ilde birinci seçilen resmin sahibine 400 TL, ikinci seçilen resmin sahibine 300 TL, üçüncü seçilen resmin sahibine ise 250 TL ödül verilecektir.

• Ülke genelinde birinci seçilen resmin sahibine 5.000 TL, ikinci seçilen resmin sahibine 4.000 TL, üçüncü seçilen resmin sahibine 3.000 TL, ödül verilecektir.

• Detaylar için; Yarışma Şartnamesini inceleyiniz...