17.01.2017

Namazım, Göz Nurum, Huzurum konulu Panel ilçemizde gerçekleştiridi.

İl Müftülüğümüz tarafından gerçeketirien proje kapsamında "Namazım, Göz Nurum, Huzurum" adı panelin ilki ilçemiz Aie Dini Rehberlik bürosu temsilciliğinin ve müftülüğümüzün katkıarıyla bayanlara yönelik, Hasan Şevki YÜCEL cami toplantı salonunda gerçekeştirildi. Katılımın üst düzeyde olduğu panelde Panelister Ayşe YÜKSEK, Saliha KURT ve Suzan DEBEROĞLU gerçekleştirdi. Panele katılan bayanara panelden sonra panein adını taşıyan "Namazım, Göz Nurum Huzurum" adlı kitap da ücretsiz olarak dağıtıldı. Panele katılan izleyiciler panelin verimli geçtiğini ve de ilk panellin ilçemizde gerçekleştirimesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Bu tür organizasyonların devamının kendileri için faydalı olduğunu ifade ettiler.