08.03.2017

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Tekkeköy Müftülüğü ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle; "Bilgi ve Değer Bağlamında Kadın" konulu panel düzenlendi.

Hasan Şevki YÜCEL Camii Toplantı Salonunda 8 Mart 2017 Çarşamba günü saat 13.30'da başlayan panel, Kur'an Tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Kadın" konulu sinevizyon gösterimi, Panelislerin konuşmaları ve Tekkeköy Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun tanatımı yer aldı.

Panelislerden K. K. Öğreticisi Lütfiye BOZ "Vahyin Yücelttiği Kadın" , Vaize Emine GÜNDÜZ "Kadın Bağlamında Bilgiyi Değere Dönüştürme" , ADRB Vaizesi Fatıma ERBOYACI "Vahiy ve Sünnet Işığında Değer Üreten Bilge Kadın:Hz. Aişe" konularında sunumlarda bulundular.

İlahi ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun tanıtımyla sona eren panele ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.