05.03.2024

Tekkeköy Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Müftülüğümüz Çok Amaçlı Konferans Salonun’da Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde "Savaş, Göç ve Kadın" konulu konferans gerçekleştirildi.

Tekkeköy Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından müftülüğümüz Çok Amaçlı Konferans Salonun’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde "SAVAŞ, GÖÇ VE KADIN" konulu Konferansa Samsun İl Göç İdaresi Grup Başkanı Şeyda DOĞAN KAHRAMAN katıldı. Ülkemize gelen sığınmacıların sığınma süreçlerindeki prosedürü hakkında bilgi veren Şeyda DOĞAN KAHRAMAN, konuyla alakalı sorulan soruları da cevaplandırdı.
Daha sonrasında ADRB Vaizi Yasemin GENÇ, "SAVAŞ, GÖÇ VE KADIN" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Kur’an Kursu Öğreticileri ve kursiyerlerinin katıldığı program hasbihal ve yapılan ikramlarla son buldu.