20.03.2024

Başkanlığımızın "Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek Projesi" kapsamında ilçemiz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından "Evliliğe İlk Adım” Semineri düzenlendi.

İlçemizden yeni evlenen çiftler ile evlilik hazırlığında olan gençlere yönelik düzenlenen seminerde, Uzman Psikolog Aile Danışmanları ve Aile ve Dini Rehberlik Üyeleri Vaiz, Din Hizmetleri Uzmanı, İmam-Hatip ve Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından aileye dair sekiz konudan oluşan dört periyotluk eğitim verildi. Müftülüğümüz Çok Amaçlı Salonda düzenlenen programda seminere katılanlara Katılım Belgesi ve hediyeleri takdim edildi. Seminere katılanlara ailenin öneminden bahseden  İlçe Müftüsü Hayreddin KILIÇBAY seminere gösterdikleri ilgiden dolayı katılımcılar ile seminer veren Danışman ve ADRB üyelerine teşekkür etti.