05.02.2021

TERME İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ÇEVRİM İÇİ DERSLERİMİZ DEVAM EDİYOR

TERME İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ÇEVRİM İÇİ DERSLERİMİZ DEVAM EDİYOR...

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik düzenlenen "Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" projesi kapsamında, çocuklara milli ve manevi değerlerini öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla 25 Ocak tarihinde başlayıp hafta içi her gün çevrim içi etkinliklerle 12 Şubat'a kadar sürecek olan program devam ediyor.

İlçe müftülüğümüzün sorumluluğunda yürütülen proje kapsamında din görevlilerimiz vazife yaptıkları camilerin bulunduğu mahallelerdeki çocuklarımıza çevrim içi etkinliklerle başta Kuran eğitimi olmak üzere, beş vakit namaz kılabilecek şekilde surelerin ezberlenmesi ve temel dini bilgileri öğrenmelerini sağlamak için çaba sarfetmektedirler.