12.08.2021

İL MÜFTÜSÜ SAYIN SEYFULLAH ÇAKIR VE İLÇE MÜFTÜSÜ SAYIN ÖMER ERGÜL İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ÖNCESİ AHMET BEY KUR'AN KURSU'NU ZİYARET ETTİ !

İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR hocamızın başkanlığında Ağustos ayı İlçe Müftüleri toplantısı Terme İlçemizde gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcısı Sayın Özlem KALYONCU ŞİRİN hanım efendi ve 17 ilçe müftüsünün katılım sağladığı toplantıda, Samsun ilimiz ve ilçelerinde yürütülen Hafızlık, 4-6 yaş Kur’an Kursu hizmetleri, Gençlik Merkezleri hizmetleri ve gündeme dair diğer konular görüşüldü.

Toplantı öncesinde İl Müftümüz Sayın Seyfullah ÇAKIR Terme’de faaliyet gösteren Ahmetbey Kız Hafızlık Kur’an Kursunu ziyaret edip öğrencilere “Kur’an-ı Kerim okumanın ve Hafızlık yapmanın fazileti ile ilgili” sohbet etti.