11.11.2021

KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ HASBİHAL PROGRAMINDA BULUŞTU.

Kur'an Kursu Öğreticileri Hasbihal programında buluştu.

Terme İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu,  yüce dinimiz İslam'a hizmet etmiş değerli isimlerin tecrübelerinden istifade etmek ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında birlik-beraberlik ruhunu canlandırmak gayesiyle Ahmetbey Kur'an Kursu'nda "Hasbihal" programı düzenledi. Belli periyotlarla düzenlenmesi planlanan programların ilki İlçe Müftümüz Sayın Ömer Ergül'ün katılımıyla gerçekleşti. Ergül öğrencilik ve meslek hayatı ile ilgili birtakım hatıra ve tecrübelerini paylaşarak din görevlileri olarak içinde yaşadığımız topluma nasıl daha faydalı olunabileceği konusunda tavsiyelerde bulundu. Çay eşliğinde samimi bir atmosferde gerçekleşen program  ilçemize yeni atanan Kur'an Kursu öğreticileri ile tanışma faslının ardından Aile ve Dinî Rehberlik Bürosu tanıtım broşürlerinin dağıtımıyla sona erdi.