27.06.2022

Yaz Kuran Kursları Açılış Programı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen Yaz Kur’an Kursları için 27.06.2022 Pazartesi günü İlçemiz Tarihi Pazar Camiinde açılış programı düzenlendi. Programa İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, Din Görevlileri, öğrenci velileri ve öğrencilerimiz katıldı.

İlçemiz Pazar Camii İmam-Hatibi Hasan IŞITAN hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında İlçemiz Müftüsü Ömer ERGÜL ‘Kur’an-ı Kerimi öğrenmenin önemini anlattı ve sevgili Peygamberimizin “Sizin en Hayırlınız Kur’an-ı Öğrenen ve Öğretenler” yönündeki tavsiyelerini öğrenciler ve velileri ile paylaştı. Kurslara gelen öğrencileri başta olmak üzere, teşvik ve öncülük eden ailelerini tebrik etti’.

Programda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Manisa ilinden yapılan DİYANET TV’den canlı olarak yayınlanan Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ Hocamızın katıldığı 2022 Yılı Yaz Kur’an Kursları açılış programı izlendi.

Program İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL’ün yaptığı dua ve din görevlilerimiz tarafından Yaz Kur’an Kursuna gelecek öğrencilerimize ikramlar ile devam etti.