22.03.2017

EMEKLİ PERSONELE PLAKET VE TEŞEKKÜR

Vezirköprü Müftülüğü bünyesinde görev yaparken emekliye ayrılan personele İlçe Müftüsü tarafından plaket takdim edildi. 21 Mart 2017 Salı günü Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan aylık mutat toplantıda emekliye ayrılan 18 görevliye plaket verildi. İlçe Müftüsü Ali ERBAŞ; teşkilat bünyesinde uzun yıllar görev yapmış ve başarılı hizmetlerde bulunmuş emeklilere vefa gösterilmesi, hatırlanması ve onure edilmeleri gerektiğini belirterek 18 emekli personeli plaketle ödüllendirdi. İlçe Müftülüğü bünyesinde son bir yılda emekli olan din görevlilerinden Müftülük Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Resül ÖZGENÇ, İmam-Hatipler Şemsettin AYAN, Şevket ÜNAL, Ali SARIBAŞ, Ali MUŞTA, Abdullah TENİKER, İsmet GÜNEŞ, Hasan ÖZTÜRK, Mümtaz TAŞKIRAN, Nuri TENİKER, Ferudun KÜKÜRT, Mehmet KÖSE, Ömer ARSLAN, Emin ARSLAN, İbrahim AKTAŞ, Ahmet KARATAŞ, Mehmet ÇİFTÇİ, Halit AŞÇI’ ya plaketleri törende takdim edildi.  Plaket töreninde sırasıyla söz alan emekli personelin konuşmalarında duygulu anlar yaşandı.

İlçe Müftüsü Ali ERBAŞ; bundan böyle emekli personele yönelik bu tür çalışmaların devam edeceğini, onların unutulmayacağını, zaman zaman ziyaret edileceklerini,müftülükle bağlantılarının kapmaması gerektiğini söyledi. Program verilen yemek ikramıyla sona erdi.

Vezirköprü Müftülüğü olarak din hizmetine emeği geçmiş rahmeti rahmana kavuşmuş tüm emekli personelimize rahmet diliyor, hayatta olanlara da sağlıklı, huzurlu ve bereketli  uzun ömür diliyoruz…