Yakakent Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Yakakent İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan müftülük personeli, Kur’an Kursu Öğreticileri ve din görevlilerinden oluşan iyilik öncüleri ilçede yardıma muhtaç 45 aileye kendi maaşlarından ayırdıkları paylarla destek oldular.
Detay

Başkanlığımızca yüzyüze sürdürülen her düzeyde eğitim faaliyetlerine ara verildiğinden, bu eğitimler Diyanet TV'de yayınlanacak yaygın Din eğitimi Programları ile sürdürülecek.
Detay

Dünya genelinde görülen Koronavirüs’ün ülkemizde yayılmasını önlemek amacıyla ülke genelinde bir takım tedbirler alındığı gibi Müftülüğümüz tarafından İlçemizde yer alan camii ve Kur’an Kurslarımızda bir dizi tedbir alındı.
Detay

Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde ülke genelinde başlatılan İdlib’e yardım kampanyası çerçevesinde Yakakent Müftülüğümüz nezaretinde ilçemizde toplanan ayni yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Detay

Müftülüğümüz bünyesinde eğitim öğretime devam eden 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları İdlib’deki mazlum ve mağdurlara ulaştırmak üzere İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN’a teslim ettiler.
Detay

Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Yakakent Müftülüğü tarafından müftülüğümüze bağlı Kur’an Kursları ile İlçemiz İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda konferans programları yapıldı.