05.03.2020

Kadınlar Günü Programına Yoğun İlgi

Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Yakakent Müftülüğü tarafından müftülüğümüze bağlı Kur’an Kursları ile İlçemiz İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda konferans programları yapıldı.

Samsun İl Müftülüğü ADRB vaizleri tarafından verilen konferanslara halkın katılım ve ilgisi oldukça yoğun oldu. Misafir konuşmacılar konferanslarında “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konusunu ele aldılar.

Kur’an Kurslarındaki programın ardından hoca hanımlar İmam Hatip Lisesi ve Ortaokul bölümünde okuyan öğrencilerle de program yaptılar. Konferans programından sonra öğrenciler misafir hoca hanımlara sorular yöneltti merak ettikleri konularda bilgi sahibi oldu.

Programlar hakkında bilgi veren İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN: "Müftülük olarak halkımızı dini konularda aydınlatmak bizim görevimiz. Kadınlar Günü münasebetiyle İlçemizde bugün beş program yaptık. Çok faydalı olduğuna inanıyorum. Bu vesileyle konferans vermek için ilçemize gelen misafir konuşmacılara ve katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşaallah  halkımızın bilinçlenmesine yönelik programlarımız devam edecek." dedi.

Oldukça verimli geçen programlar yapılan ikramlarla son buldu.

Yakakent Müftülüğü