13.03.2020

Minik Öğrencilerden İdlib’e Yardım

Müftülüğümüz bünyesinde eğitim öğretime devam eden 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları İdlib’deki mazlum ve mağdurlara ulaştırmak üzere İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN’a teslim ettiler.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Yakakent Şubesi Başkanı Muhammet SALMAN; “ Öğrencilerimizin bu duyarlı davranışı bizi çok memnun etti. Kendilerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Şuan İdlib’te bir insanlık dramı yaşanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile ülke genelinde bir yardım kampanyası başlatıldı. Bu çerçevede duyarlı Yakakentli kardeşlerimiz bu kampanyaya büyük destek verdi. Şimdi de yüreği büyük minik öğrencilerimiz destek veriyor. Bu duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Yeryüzünde her daim iyilik hâkim olsun.” dedi.

Toplanan yardımlar 15 Mart Pazar günü İdlib’e ulaşmak üzere yola çıkacak.

Yakakent Müftülüğü