18.03.2020

İdlib Yardımları Yola Çıktı

Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde ülke genelinde başlatılan İdlib’e yardım kampanyası çerçevesinde Yakakent Müftülüğümüz nezaretinde ilçemizde toplanan ayni yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

13 Mart Cuma günü Cuma namazı sonrasında İlçe Kaymakamı Sayın Fatih EROĞLU ve halkımızın katılımıyla dua edildikten sonra malzemeler araçlara yüklendi. Çeşitli gıda, temizlik ve çocuk bakım ürünlerinden oluşan yardımlar din görevlileri tarafından paketlenip tasnif edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN: “ Yüce Allah'ın bir ayette " Takva ve iyilik hususunda birbirinizle yardımlaşın" buyurduğunu bu bağlamda kampanyaya halkımızın ilgisinin yoğun olduğunu dile getirdi ve yardım yapan katkı sunan herkese İdlibli mazlumlar adına teşekkür ettiğini” ifade etti.

Bizler de Yakakent Müftülüğü olarak katkıları için tüm Yakakentlilere teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Âmin.

Yakakent Müftülüğü