06.05.2020

Din Görevlilerimiz Her Zaman Milletimizin Yanında

Koronavirüs (Kovit-19) salgını sebebiyle zor günler geçirdiğimiz bu süreçte Yakakent Müftülüğü Din Görevlileri sahada milletimize hizmet ederek halkımızın sevgi ve takdirini toplamaya devam ediyor.

Bu zorlu süreçte merkez ve köylerde görev yapan tüm din görevlilerimiz müthiş bir fedakârlık gösterdi. Başta Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda aktif olarak görev yapan görevlilerimiz, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü büyüklerimizin maaşlarının çekilmesi, fatura ödemesi, ilaç, gıda vs. tedariki gibi konularda aktif olarak vatandaşlarımıza hizmet ediyor.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN: “Salgın hastalık başladığından bu yana Vefa Sosyal Destek Grubunda gönüllü olarak hizmet veren din görevlilerimizle Müftülük personeli olarak sahadayız. Halkımız ihtiyaçlarını din görevlilerimize bildiriyor. Görevlilerimiz de Kaymakamlığımızla iş birliği içerisinde halkımızın bu ihtiyaçlarını karşılıyor. Bazen bu ihtiyaç maaş çekilmesi, bazen ilaç tedariki, bazen gıda, bazen başka bir ihtiyaç olabiliyor. Halkımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Tüm görevlilerimiz “İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır.” Hadis-i mucibince görev yapıyor. Tüm görevlilerimi tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Bizler de Yakakent Müftülüğü olarak din görevlilerimizi tebrik ediyor, bu salgın hastalığın bir an önce sona ermesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Yakakent Müftülüğü