15.05.2020

Din Görevlilerinden Örnek Davranış

Yakakent İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan müftülük personeli, Kur’an Kursu Öğreticileri ve din görevlilerinden oluşan iyilik öncüleri ilçede yardıma muhtaç 45 aileye kendi maaşlarından ayırdıkları paylarla destek oldular.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Muhammet Salman: “Rahmet ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan ayında, din gönüllüsü kardeşlerimizle, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere, Ramazan sevincini onların da yaşaması için destek olmak istedik. Bildiğiniz gibi Ramazan ayında yapılan iyiliklere kat kat sevap verileceği Peygamber efendimiz (s.a.v.) tarafından ifade ediliyor. Yine Peygamberimiz (s.a.v.) : “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” buyuruyor. Hal böyle olunca yardımsever din görevlilerimizle Türkiye Diyanet Vakfı Yakakent Şubemizle işbirliği içerisinde bir çalışma yaptık. Önce ilçemizdeki muhtaç aileleri tespit ettik. Sonra da bu ailelere din görevlilerimizle yardımları ulaştırdık. Başta “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyası olmak üzere her türlü iyilik ve yardım faaliyetinde en önde yer alan din görevlilerimizi bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yakakent Müftülüğü olarak her türlü hayırlı hizmete öncülük eden  din görevlilerimizi tebrik ediyoruz.

Yakakent Müftülüğü