17.06.2020

Din Görevlilerimiz Sahada Hizmete Devam Ediyor

Vefa Sosyal destek Grubunda görev yapan din görevlilerimiz halkımıza hizmet yolunda durmak bilmeden çalışmaya devam ediyor.

Covid 19 sürecinde ilk günden itibaren halkımıza hizmet noktasında aktif olarak görev yapan ve sorumluluk alan din görevlilerimiz vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için çaba sarf ediyor. Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfıyla ortak çalışma yürüten görevlilerimiz, bugünlerde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından, 65 yaş üstü büyüklerimize gönderilen kolonya ve maske dağıtımına başladılar. Merkez ve köylerimizde ikamet eden büyüklerimize hediyelerini ulaştıran din görevlilerimiz: “Halka hizmet Hakka hizmettir” diyerek çalışmaya devam edeceklerini, bu noktada halkımızın büyük takdir ve dualarıyla karşılaştıklarını ifade ettiler.

Bizler de Yakakent Müftülüğü olarak gece gündüz demeden çalışan, hizmet eden vefakâr din görevlilerimizi tebrik ediyor, kendilerine halkımız adına teşekkür ediyoruz.

Yakakent Müftülüğü