27.03.2024

2024 İftar Programı ve Ramazan Ayı Etkinliği

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü koordinesinde Şehit Erdoğan Altınel Diyanet Okuma Salonuna gelen gençlerin, Fatma Canikligil 4-6 Yaş K.Kursu Öğrencilerimizin ve İlçe Müftülüğü İlahi korosunun düzenlediği Ramazan Etkinliği Program akışımız.

1) Açılış konuşması İlçe Müftümüz Sn. Fatih ÇAKIR

2) Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Kaside Okuması İlçe Vaizimiz Mustafa OĞUZ

3) 4-6 Yaş K.Kursu öğrencilerimizin Mehtaran takımı gösterimi ve Semazen gösterimi

4) Şehit Erdoğan Altınel Diyanet Okuma Salonuna gelen gençlerin Çanakkale Türküsü

5) İlçe Müftülüğü İlahi korosu sunumu Kemanda  Merkez mh C. Müezzin-Kayyımı Ramazan KURT, Udda Küplüağzı Mh. Merkez C. İ-H Enes EMECEN, Solist Kozköy Mh. Merkez C. İ-H Zarif ÖZAYBİ

6) Şehit Erdoğan Altınel Diyanet Okuma Salonuna gelen gençlerin Hacıvat - Karagöz seslendirmesi vb.

Program İlçe Müftülüğümüzün iftar programı ve dua ile sonlandırıldı.

İlçe Müftümüz Sn. ÇAKIR katılan kıymetli öğrencilerimize ve ailelerine, Programın yapımında emeği geçen tüm öğrencilerimize ve personellerimize teşekkür etti.