16.10.2024

Ayvacık İlçe Müftülüğü Hacı İsmail Öztürk Hafızlık Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayarak belgelerini almaya hak kazanan hafızlar için ‘’Hafızlık İcazet ve Kur’an Ziyafeti Programı’’ düzenlendi.

Düzenlenen programa Ayvacık Kaymakamı Melikşah Şahin, İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İlçe Müftüleri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Abdullah Erçin' in açılış konuşmasının ardından konuşmada bulunan İl Müftümüz, hafızları azimli çalışmalarından ve sabırlarından ötürü tebrik ederek, hafızlığın faziletlerinden bahsetti. Ayrıca İl Müftümüz; sabır, emek ve özverilerinden dolayı hafızların yetiştirilmesinde emeği geçen hocalarına ve her türlü fedakarlıkta bulunan ailelerine teşekkür etti.

Programda Din Hizmetleri Uzmanı Yusuf Sözen ve İmam-Hatip Eren Arslan Kur'an tilavetinde bulundu.

Program sonunda protokol üyeleri hafızlık kursunun ilk hafızlarına icazet belgelerini takdim etti.

#hafızlık DİB - Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü