İl Müftümüz Seyfullah Çakır, ülkemiz genelinde orman yangınlarını azaltma ve önleme konusunda toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatılan #OrmanBenim🌿🌲kampanyasıyla ilgili
03.05.2024
İl Müftümüz Seyfullah Çakır, İl Müftü Yardımcılarımız Özlem Kalyoncu Şirin ve Abdullah Yılmaz ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Demir' e nezaket ziyaretinde bulundu.
03.05.2024
İl Müftülüğümüzde “2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında kadın din görevlilerine yönelik "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları" düzenlendi.
03.05.2024
İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzün katkılarıyla 17 ilçemizde görev yapan gençlik koordinatörleri, KYK ve Gençlik Merkezleri manevi rehberleri ile izci liderlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.
30.04.2024
İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubemiz koordinesiyle kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik #Hac Hazırlık Kursu düzenlendi.
25.04.2024
Mesajlar