03.02.2021

''YUVAM İLİM YUVASI OLSUN" PROJESİ

Atakum İlçe Müftülüğümüz

"YUVAM İLİM YUVASI OLSUN" projesi başlattı.

İlçe Müftümüz Sn. Hüseyin KÖKSAL  Hocamızın riyasetinde, ADRB Vaizi Hatice Köseoğlu ve Din Hizmetleri Uzmanı Fatih Kayış‘ın koordinatörlüğünde "Yuvam İlim Yuvası Olsun" projesi faaliyetlerine başladı.

Özelde Din görevlisi eşleri, Kur’an Kursu kursiyerleri ve Pilot olarak seçilen Camilerin cemaatini kapsayan proje, genelde kadın-erkek toplumun tüm kesimlerine yönelik olarak çalışmalarını sürdürecek.

Projenin hedefi; Tefsir- Hadis- İlmihal ve Siyer dersleri ile Aile bireylerinin sahih dini bilgi ile buluşarak hurafe ve bidatlardan korunması;

Aile sohbetleri ile de Kur'an ve Sünnet eksenli bilgi çerçevesinde milli ve manevi değerlerle güçlenmiş Aile oluşumuna katkı sağlamaktır. Pandemi sebebiyle online yapılan derslere katılanların her birine proje sonunda belge verilecektir.