Bafra Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftülüğümüz tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümü vesilesi ile Bafra Müftülüğü Konferans salonunda 20.03.2019 Çarşamba gün saat 11,30’da “Çanakkale Ruhu” konulu konferans düzenlendi.
Detay

Bafra Müftülüğü Konferans Salonunda 20.02.2019 Çarşamba günü Saat 09.30’da Umre ibadeti için Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonunu tercih edip İlçe Müftülüğümüz aracılığıyla kaydı yapılan umrecilere bilgilendirme semineri yapıldı.
Detay

Bafra Müftülüğü Konferans Salonunda 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ve Bafra ilçe müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticilerine 13-14 Şubat 2019 tarihinde Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri verildi.
Detay

Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Samsun'a Çıkışının 100. Yıl Etkinlikleri Samsun Valiliği 100. Ylı Koordinasyon Merkezi
Detay

20.12.2018 Perşembe günü Saat: 11.00’da Müftülüğümüz Konferans Salonunda “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” kapsamında “21. Yüzyılda Ensar Ruhunu Yaşatmak” konulu konferansı Prof. Dr. Yavuz Ünal sundu.
Detay

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde, İlçe Müftülüğümüz ve Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından “Kızlar Kıraathanesi” açıldı.