Bafra Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde, İlçe Müftülüğümüz ve Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından “Kızlar Kıraathanesi” açıldı.
Detay

Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olup 49 yıllığına Bafra Müftülüğüne Kur’an kursu hizmetleri için tahsis edilen, 4 sınıf ve 62 öğrencisi ile eğitim- öğretime başlayan, ağırlıklı olarak 4-6 yaş gurubu öğrencilere hitap eden Hz. Hatice Kur’an Kursu için 05.10.2018 tarihinde açılış programı düzenlendi.
Detay

Altunyaprak Mah. Kur’an Kursumuzda Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan Ayşe Şengül, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından açılan Hafızlık Yeterlilik Sınavında başarılı olarak Hafızlık Belgesi aldı.
Detay

Müftülüğümüz tarafından Hacınabi Mah. Mağazalar Sokakta 4-6 Yaş grubu öğrencilere yönelik Hz. Hatice Kur’an Kur’an Kursunun açılışının eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.
Detay

2018 Yılında Kafile Başkanlığını Müftümüz Necmettin Kayar’ın yaptığı Bafra’dan hacca gidecek olan hacı adayları için uğurlama töreni düzenlendi.
Detay

Müftülüğümüz Konferans salonunda yaz kuran kursu öğretici, öğrenci ve velilerinin katılımıyla “Vatan Sevgisi, Millî Birlik ve Beraberlik” konulu şehitlerimizi anma özel programı düzenledik.
Detay

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Müftülüğümüz konferans salonunda “15 Temmuz ve Din Güvenliğimiz” konulu konferans programı düzenlendi.