Bafra Müftülüğü

15.03.2017

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU KADINLAR GÜNÜ PROGRAMLARIMIZ

Bafra Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu8 Mart Dünya Kadınlar Günü “ münasebeti ile bir dizi programlar düzenledi.

7 Mart 2017 Salı günü Altunyaprak Kur’an Kursunda Vaiz Rumeysa Yıldırım’ın “Vahiy ve Sünnet Işığında Değer Üreten Kadın Hz. Aişe” konulu semineri, 8 Mart 2017 Çarşamba günü Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda Vaiz Kafiye Demircan’ın “Vahyin yücelttiği     kadınlar; Hz. Hatice, Hz. Meryem, Hz. Fatıma, Hz. Aişe” konulu semineri, 9 Mart 2017 Perşembe günü Balıklar Mh. Karaaslan Kur’an Kursu, İshaklı Kur’an Kursu ve Huzurevinde “Vahyin Yücelttiği Kadın” konulu programları, 9 Mart 2017 Perşembe günü Bafra Gençlik Merkezinde Vaiz Kafiye Demircan’ın “Vahyin yücelttiği Kadınlar; Hz. Hatice, Hz. Meryem, Hz. Fatıma, Hz. Aişe” konulu semineri, 10 Mart 2017 Cuma günü Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesinde Vaiz Rumeysa Yıldırım’ın “Kadın, Bilgi ve Değer Üzerinden Asr-ı Saadet Okumaları ve İslam tarihinden Bilge Kadın örnekleri” konulu semineri sundular.