29.01.2020

SAMSUN İL MÜFTÜLÜĞÜ BAFRA GENÇLİK KAMPI BAŞLADI.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca yarıyıl tatilinde 12-14 yaş arası geçlere yönelik 27.01.2020 ile 31.01.2020 tarihleri arasında düzenlenen kamp Bafra Müftülüğü Merkez Kur’an Kursunda başladı.

Bafra Müftülüğü organizatörlüğünde Bafra Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman DİNÇER,  Atakum Müftülüğü Gençlik koordinatörü Abdullah ÇELİK, Bafra Gençlik koordinatörü Emre KOÇ’un görevli olarak bulunduğu kampta, gençlerimizle,”MANEVİYAT İSTASYONU” adı altında, İslam İnanç Esasları, Peygamberimizin Hayatı , Sağlıklı Yaşam ve Spor İstasyonu Etkinlikleri, Kamp Oyunları Etkinlikleri, Sinema Gösterisi  ve Film Okuma Etkinlikleri, Bilgi Yarışması Vb. Etkinlikler icra edilecektir.

Kampımız esnasında Diyanet İşleri Başkanlığı Müslüman Ülkeleri ve Topluluklar Daire Başkanı Ensari YENTÜRK, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR, İl Vaizi Ali İhsan ÇELEBİ kampımızı ziyarette bulundular ve Gençlerle Hasbihal ettiler.

Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.