05.03.2020

4-6 YAŞ ÖĞRENCİLERİNDEN İDLİB'E YARDIM

Türkiye Diyanet Vakfı Samsun İl ve İlçe şubeleri tarafından İdlib için 18.02.2020 ile 12.03.2020 tarihleri arasında "Yolun İyilik Olsun İdlib" temalı başlatılan yardım kampanyasına, İlçemiz Hz. Hatice 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinden anlamlı yardım. Kur'an kursu  öğreticilerimizin refakatinde, yardımlarını kumbaraya koyarak İlçe müftülüğümüze gelen öğrenciler, Kurstaki arkadaşları adına, toplanan 2000 tl yardımı İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR'a makamında teslim ettiler.

Kampanyaya ilginin yoğun olduğunu ifade eden Türkiye Diyanet Vakfı Bafra Şube Başkanı ve İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak ve büyüklere örnek olma açısından minik öğrencilerin İdlib'deki yaşıtlarına yardım eli uzatmalarının çok anlamlı olduğunu ifade etti. Hz.Hatice 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerini İlçe Müftülüğünde ağırlayan İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR öğrencilere, velilerine ve onlara öncü olan Kur'an Kursu öğreticilerimiz Fatma Özkal, Selda Küçük, Saliha Uçar, Emine Kurt'a bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.