23.10.2020

İlçe Kaymakamımız 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızı ziyaret ettiler.

İlçe Kaymakamımız sayın Cevdet ERTÜRKMEN, Müftülüğümüze bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetinde bulunan Hz. Hatice, Yavuz Selim ve Emine Gürsoy 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızı ziyaret ettiler.
23.10.2020 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, sayın  ERTÜRKMEN’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU,  İlçe Müfütümüz sayın Necmettin KAYAR ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü sayın Osman ŞENOCAK  eşlik ettiler.

Sayın ERTÜKMEN, Kur’an Kurslarımızda gerçekleştirilen eğitim öğretim hakkında İlçe Müftümüzden bilgi aldıktan sonra, eğitim alanlarını ziyaret ettiler. Öğretici ve öğrencilerle yapılan hasbihal sonrasında başta ilçe müftümüz Necmettin KAYAR olmak üzere Kur’an Kursu Öğreticilerimize teşekkür ederek başarılar dilediler.