28.10.2020

İLÇE MÜFTÜSÜ NECMETTİN KAYAR'DAN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR Bafra Kaymakamı Sayın Cevdet ERTÜRKMEN ve Bafra Belediye Başkanı Sayın Hamit KILIÇ’ı “Mevlid-i Nebi Haftası” dolayısıyla ziyaret etti.

İlçe Müftümüz Necmettin KAYAR Müftülüğümüze bağlı yatılı Kur'an Kursu yöneticileri ve öğrenci temsilcileri ile;beraber 26 Ekim - 01Kasım tarihleri arası kutlamakta olduğumuz “Peygamberimiz ve Çocuk” Temalı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Sayın Cevdet ERTÜRKMEN’i ve Belediye Başkanı Sayın Hamit KILIÇ'ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette, Necmettin KAYAR Bafra Kaymakamı Sayın Cevdet ERTÜRKMEN ve Bafra Belediye Başkanı Sayın Hamit KILIÇ’a Hafta dolayısıyla çiçek takdim ettiler.

Hafta münasebetiyle gerçekleştirilecek faaliyetlerle ilgili olarak 28.10.2020 tarihinde saat 10:00 da gençlerle yapacakları söyleşi proğramı ve aynı gün akşam yatsı arası 15 Temmuz Şehitler Caminde, yapılacak Mevid proğramı hakkında bilgi veren Necmettin KAYAR, proğramların pandemi dolayısıyla yerel medyadan ve ilçe müftülüğümüzün hesaplarından paylaşacağı ayrıca 30.10.2020 Cuma günü söz konusu camide Sabah namazı buluşması yapacağı hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Ziyaret esnasında, İlçe Müftümüz Necmettin KAYAR;“2020 yılında pandemiye rağmen Bafra da bulunan 6 yatılı Kur’an Kursumuzda 63 öğrencimiz Hafızlık belgelerini alarak Hafız olmuşlardır. İlçe Kaymakamımız Sayın Cevdet ERTÜRKMEN’e ve Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ'a 63 öğrencimizin Hafız olmalarındaki Maddi ve Manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim,”dedi.

Bu vesileyle 2020 yılı Mevlid-i Nebi haftamızın, ülkemiz için, memleketimiz için, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz eder; dünyada menfaat için akan kanın biran önce durmasını temenni ederim.