07.11.2020

YETİM NEBİ AŞKINA YETİMLER SEVİNDİRİLDİ

Bafra Müftülüğü ve Bafra Kızılay Derneği’nin işbirliği ile yetim çocuklara giyim yardımı yapıldı.

İlçe Müftüsü sayın Necmettin KAYAR konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in “Ben ve yetimi kollayıp gözetleyen kimse cennette şöyle beraberce bulunacağız”(Buhari-talak 25) hadisi şerifinden İlham alarak yetimlerimizi sevindirmek adına ve bu yıl ki Mevlidi Nebi haftasının  “Peygamberimiz ve Çocuk” teması kapsamında İlçede görevli din görevlilerimizin görev mahallerinde ikamet eden yetim çocukları belirledik. Bafra Kızılay Derneği ile irtibata geçilerek ihtiyaçlarının giderilmesine vesile olmaya çalıştık. Belirlediğimiz evlatlarımıza giyim yardımında bulunduk. Bizlere desteğini esirgemeyen  başta Bafra Kızılay Derneği Başkanı sayın Halim DEMİRCAN’a, Kızılay Derneği çalışanlarına teşekkür ediyor, yetimlerimizin tesbiti ve onların ihtiyaçlarının giderilmesinde hayra vesile olan  din gönüllülerimizi canı gönülden kutluyorum ” dedi.

İlçe Müftüsü sayın Necmettin KAYAR, destekleri sebebi ile Kızılay derneğini ziyaret etti. İhtiyaç hasıl olduğu durumlarda Müftülük olarak Kızılay Derneğine her türlü desteğin verileceğini ifade etti.