18.02.2021

ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın "Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" projesi kapsamında, çocuklarımızaq milli ve manevi değerlerimizi öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla 25 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında hafta içi her gün çevrim içi olarak düzenlendi.

Günde 1 saat  cami görevlilerimiz tarafından düzenlenen kurslarımıza, yaklaşık 200 öğrenci katıldı. 12 Şubat itibari ile sona eren kurslarımıza katılan öğrencilerimizin, pandemi dolayısı ile hepsine ulaşamasakta temsilen Esentepe ve Çinili Camilerimizde öğrencilerimizle İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR bir araya gelip öğrencilerimize kitap ve hediye takdiminde bulundu.

OÖğrencilerimize hitaben yaptığı konuşmada projeye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür edip başarılarından dolayı sizleri kutluyorum dedi.Emeği geçen Camii görevlilerimizi tebrik ettiğini ifade etti.