11.03.2021

"On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" Temalı Resim ve Kompozisyon Yarışmasına İlçemiz öğrencilerinden Büyük Teveccüh.

Diyanet İşleri Başkanlığımız,Ülke genelinde geleceğimizin teminatı genç nesillerin İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması amacıyla "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı, lise öğrencileri arasında kompozisyon, ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenledi.

Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda Bafra İlçe müftülüğü olarak düzenlendiğimiz yarışmalara öğrencilerimiz büyük teveccüh gösterdiler. Orta öğretim öğrencilerimizin yazmış olduğu kompozisyon eserleri ; İlköğretim öğrencilerimizin yaptıkları resim eserleri 08.03.2021 Pazartesi günü saat 10:00 da İlçe Müftülüğümüzde Sınav Komisyon Üyelerince yapılan inceleme ve değerlendirme sonucu;

Kompozisyon alanında;

1.) Polat ÇOLAK ( Bafra Fen Lisesi )

2.) Ahmet Alihan ÇELİK ( Bafra Fen Lisesi )

3.) Utku SAYAR ( Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi )

Resim alanında;

1.) İrem KİTAPÇI ( Bafra Cumhuriyet Ortaokulu )

2.) Melike TEZEL ( Bafra Atatürk Ortaokulu )

3.) Elanur ÇAKIR ( Bafra İMKB Şehit Erol Haspulat Yatılı Bölge Okulu )

Dereceye giren Öğrencilerimize Türkiye Diyanet Vakfı Bafra Şubemizce para ödülleri takdim edilmiştir.

Ödüllerin takdimi esnasında Bafra Müftüsü Necmettin KAYAR : “Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik edip, Başkanlığımızın açmış olduğu yarışmaya olan ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti”.