09.06.2023

Hizmet Gönüllüsü Personelimize Başarı Belgeleri ve Plaketleri Takdim Edildi

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları bağlamında hizmetlerini yerine getirmek üzere ilçe Müftümüz Sayın Necmettin KAYAR’ın önderliğinde gönüllü olarak deprem bölgelerine giderek fedakarlıkta bulunan personelimize, Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ tarafından taltif edilen başarı belgeleri ile ilçemizde düzenlediğimiz programlarda başarılı bir şekilde görevlerini ifa eden Bafra Müftülüğü Din Görevlileri Derneği Mehteran takımına plaketleri, Bafra Kaymakamı Sayın Cevdet ERTÜRKMEN ve İlçe Müftümüz Sayın Necmettin KAYAR tarafından takdim edildi.
Belge takdimi öncesinde konuşan ilçe Müftümüz sayın Necmettin KAYAR : “ Din gönüllülerimizle her zaman ve her yaştan insanımızın hizmetinde olmaktan büyük onur duyuyoruz. Allâh-u teâlâ’ dan ülkemizi milletimizi her türlü kaza bela, musibet ve afetlerden korumasını, birlik beraberlik ve milletçe oluşan bu dayanışma ruhunu daim eylemesini niyaz ederim” dedi.
Programımıza teşrif eden Bafra Kaymakamı sayın Cevdet ERTÜRKMEN ise : “ Depremlerle mücadelede milletimizin yaralarını sarmak, özellikle manevi anlamda onlara katkı sağlamak amacıyla fedakârca çalışmalarınızdan dolayı İlçe Müftümü ve sizleri tebrik eder; Rabbimden milletimize, size ve ailenize sağlıklı,huzurlu günler temennilerinde bulunuyorum” dedi.
Program belge takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.