01.09.2023

İlçe Müftümüz “Yazımda Kardeşlik Var” Kampını Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda 12-14 yaş arası gençlere yönelik olarak Müftülüğümüz öncülüğünde din görevlilerimizin rehberliğinde “Yazımda Kardeşlik Var” teması ile Gençlik Kampı düzenlendi.

Bafra Diyanet gençlik merkezinde düzenlenen kampta öğrencilere milli manevi değerler eğitimi yanında kitap okuma, maneviyat istasyonu, yarışmalar ve çeşitli sosyal aktiviteler düzenlendi.

İlçe Vaizi Hülya ŞAHİN AKMAN ve Din hizmetleri uzmanları Süleyman DİNÇER, Cemil DEMİR’in eşlik ettiği ziyaret ile sarıgazel tabiat parkında sohbet eden İlçe Müftümüz Sayın İbrahim MEMİŞ “ Gençler ülkemizin geleceğine yönelik olarak bir fidan gibidir. İşte bu kamp döneminde olduğu gibi milli manevi değerleri özüne aşılanmış bireyler olarak yarınlarımız da milletimize güven veren birer gölge olacaksınız inşallah. Dileğimiz buradaki öğrendiğiniz birlik beraberlik paylaşma merhamet adalet hoşgörü ruhunu hayatınız boyunca her alanda yansıtmaktır. Kampımıza katılan siz değerli gençlerimizi tebrik ediyor; sizlere rehberlik eden özverili din görevlilerimize teşekkür ediyorum”ifadelerinde bulundu.