13.10.2023

Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa İçin Eller Sema’ya Açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak Cuma sabahında ülkemizin dört bir yanındaki tüm camilerimizde “Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa” başlığıyla Sabah Namazı buluşması ve Dua programını düzenlendi.

Bu kapsamda İlçemiz 15 Temmuz Şehitler Camiinde sabahın seherinde mübarek cuma gününde sabah namazında bir araya gelindi.

Program Merkez Kur’an kursu öğrencilerimizin Fetih süresini okuması ile başladı. İlçe Müftümüz Sayın İbrahim MEMİŞ’in kıldırdığı namaz sonrası din görevlimiz Kadem ASLAN’ın tesbihat okuması ve İlçe Müftümüz’ün “zalimlere karşı birlik beraberliğin önemi” konusunda yaptığı sohbeti sonrasında İlçe Vaizi Fatih DÜLGER tarafından operasyonlarda Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimiz ve mazlumların zaferi, Filistin'de katledilen Masumların ruhları, Yaralananların şifa bulması için yapılan Dua ile sona erdi.

Görevlilerimize, aziz cemaatimize ve cami görevlilerimize teşekkür ediyoruz.