15.04.2024

Polis memuru Ercan DURSUN gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Bafra’da görev yaparken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden polis memuru Ercan DURSUN gözyaşı ve dualarla uğurlandı.

Ercan DURSUN için görev yaptığı Bafra Trafik Bölge Amirliği binasının önünde, cenaze töreni düzenlendi. Törene Samsun Valisi Orhan TAVLI, Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN’in yanı sıra çok sayıda kurum amiri ve vatandaşlar katıldı.

Polis memurunun öz geçmişinin okunmasından sonra İlçe Müftümüz İbrahim MEMİŞ helallik istedi ve dua yaptı.

Yapılan dua sonrası vefat eden polis memuru Ercan DURSUN´un cenazesi, mesai arkadaşlarının omuzlarında Gökçeağaç mahallesine getirildi. İlçe Müftümüzün kıldırdığı cenaze namazının ardından helallik alınarak tekbirler ve dualar eşliğinde aile kabristanlığına defnedildi.