27.05.2019

KUR'AN-IN ENGELSİZ DOSTLARI İYİLİK SOFRASINDA BULUŞTU

Merkez Kız Kur'an Kursu Engelli Sınıfı ve Kardeş Kur'an Kursu Bafra İşitme Engelli Tuba Kur'an Kursu Türkiye Diyanet vakfı Salıpazarı Şubesinin düzenlediği iyilik sofrasında buluştu.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve Ramazan-ı Şerif münasebetiyle bir İftar Özel Programı tertip edildi.Merkez Kız Kur'an Kursumuzun bahçesinde gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Ali Osman BULAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali SAVAŞ, İlçe Müftüsü Kenan DOĞRU, İlçe vaizi Şaban UZAL, İlçe Koortinatörü Sema YILMAZ, Kur'an Kursu'nda  eğitim alan işitme,görme ve bedensel engelli öğrenciler ile  aileleri katıldı.

PROGRAMDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

İşitme ve engelli öğrencilerimiz tarafından işaret dili ile Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiir, Salavat-ı Şerif ve dua okundu.Kaymakam Bey Konuşmasında ;Özel Ailelerimiz ve Engelli kardeşlerimiz zor bir imtihanda bu imtihan  karşısında gerek dünya hayatında gerekse Ahiret hayatında  Rabbim mükafatlarını verecektir.İnşaallah,bizler elimizden gelen desteği her koşulda vermeye çalışıyoruz.Engelli Öğrencilerin dinimizi öğrenmek için gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ediyor ve Ramazanlarını kutluyorum dedi.

İlçe Müftüsü yaptığı Konuşmasında ;Gerek ailelerimizin gerek  bu özel kardeşlerimizin Allah katında ayrı bir yeri olduğunu, bu imtihan karşısında da sabrın önemli olduğu iki cihanda mükafatın kat kat olduğunu ifade etti.Katılım sağlayan aile ve özel Kardeşlerizle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Eğitim alan öğrencilere belge ve hediye takdimi yapılarak iftar açılışı ile program son buldu.Engelleri el ele gönül gönüle gelin hep birlikte aşalım.Programda emeği geçen herkese  şükranlarımızı sunarız.