16.07.2020

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüzce yürütülen faaliyetler;

- Öğle namazından önce İlçemiz Bereket Fatih Camiinde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kuranı Kerim tilaveti ve Mevlidi Şerif okundu. İlçe Kaymakamımız Sayın Meriç DİNÇER, Protokol Üyeleri ve Halıkmızın katıldığı  proğram İlçe Müftümüz Kenan DOĞRU'nun dualarıyla sona erdi.

- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, öğleden sonra Şehidimiz Atakan ARSLAN ve tüm şehitlerimiz için İlçemiz Tepealtı Mahallesi kabristanlığında , Din Görevlilerimiz Kuranı Kerim tilavet etti  ve İlçe Kaymakamımız Sayın Meriç DİNÇER, Protokol Üyeleri ve Halıkmızın katıldığı  proğram İlçe Müftümüz Kenan DOĞRU'nun dualarıyla sona erdi.

- 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Şehitler Meydanında  (Gökçeli Meydanında) İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan proğramda, akşam namazının eda edilmesi sonrasında İlçe Müftülüğümüze bağlı Din Görevlilerimizce başta 15 Temmuz Şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına Kuranı Kerim, Mevlidi Şerif ve Kasideler okundu. İlçe Kaymakamımız Sayın Meriç DİNÇER, Protokol Üyeleri ve Halıkmızın katıldığı  proğram İlçe Müftümüz Kenan DOĞRU'nun dualarının ardından demokrasi nöbeti tutularak selalar ile birlikte sona erdi.